Вести од индустријата

Карактеристики на светилка со ленти

2022-07-27
1. Обликот наLED светлосна лентае како мека лента, која е многу мека и може да се витка по желба. Инсталирањето може да биде произволно моделирање, не користете може да се свитка, лесно да се исчисти.
2. Најголемата разлика со другите светилки е тоа што лентата за LED светилка може да се сече. Ако должината е премногу долга, можете да отсечете дел. Ако должината не е доволна, можете да додадете и друга екстензија.
3. Напојувањето наLED светлосна лентае вграден во флексибилна пластика, а каналот за напојување е целосно покриен. Нема потреба да се грижите за опасноста предизвикана од употребата на вода и струја, бидејќи изолацијата и водоотпорноста се особено добри.
4. Поради неговата силна отпорност на временските услови, може да се користи во надворешни средини. Ниту промената на температурата, ниту ветерот или дождот нема да предизвикаат штета. Не е лесно да се скрши, долг работен век.
Led Strip Lights
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept