Вести од индустријата

Ново пристигнување 2: Висококвалитетен RGBW LED Strip светло 120leds проектно осветлување.

2022-08-31

Ново пристигнување 2: Висококвалитетен RGBW LED Strip светло 120leds проектно осветлување.

Според побарувачката на купувачот за светла боја, нашата компанија дизајнира 120 LED диоди со висока густина на метар RGBW led ленти светло. Користи инженерски работен напон од 24V и е поставен на работна моќност од приближно 24W на метар. Ширината на LED лентата е 12 мм и користи двострано коло од чист бакар со 3 ANSI. Постигнете многу добри резултати во ефектот на осветлување.



Висока густина и висока осветленост од 5050 RGBW SMD ламби, можат ефикасно да ја одржат конзистентноста на светлината, во голема мера може да ги намали црните точки предизвикани од празнините помеѓу 5050 SMD. 24W на метар моќност за да се обезбеди осветленост на осветлувањето, а во исто време да се контролира ефектот на светлосно загревање, LED SMD нема преоптоварување и може да постигне добра работна состојба за да постигне подолг век на осветлување.



Напонот DC24V е општ инженерски напон за осветлување, така што ова светло со ленти со LED RGBW може да биде погодно за многу инженерски апликации. Широк 12 мм и задебелен 3 ANSI чист бакар двострано коло, има многу добра функција за дисипација на топлина, исто така има многу добра спроводливост, светлосна LED лента работи до растојание од 20 метри, нема очигледно намалување на напонот, осветленоста исто така може да достигне исто.



RGBW LED Strip light 120leds се масовно произведени и добиваат љубов на многу клиенти. Ве молиме контактирајте не за најновите информации за нашите производи. Можно е и испраќање примероци.







We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept